Voor informatie over de jachthaven, indeling, ligtplaatsen e.d. kunt u contact opnemen met de havenmeester 06 12386446, bereikbaar van 1 april t/m 31 oktober, dagelijks van 08:00 uur – 11:00 uur en van 17:00 uur – 20:00 uur.

Wij hebben de volgende voorzieningen in de jachthaven:

• Drinkwater haspels
  • Walstroom aansluitingen
  • WiFi Internet toegang gratis
  • 122 ligplaatsen
  • 2 toiletgebouwen
  • Invalidentoilet
  • Wasmachine, waspoeder en wasdroger (€ 4,50)
  • Dieselpomp
  • Vuilwaterpomp (€ 1,00)
  • Parkeerplaatsen voor leden op nabijgelegen terrein
  • Afval inzameling op de kade bij toegangshek
  • Gratis douche

Openingstijden dieselpomp:
08:00 uur – 11:00 uur
17:00 uur – 20:00 uur

De steigers zijn voorzien van walstroomaansluitingen (max. 4 A) en drinkwaterhaspels. Bij het havenkantoor zijn een dieselpomp, een vuilwaterpomp en twee toiletten. In ons clubgebouw ‘Waypoint’ vindt u toiletten, douches en een was- en droogruimte. Voor het gebruik van het gratis WiFi Internet in de jachthaven kunt u bij onze jachthavenmeester een toegangscode krijgen. Indien u gebruik wilt maken van de wasmachine/droger kunt u op het havenkantoor een muntje kopen. Muntjes en bediening diesel- en vuilwaterpomp alleen tijdens openingstijden van het havenkantoor bij/door de jachthavenmeester.