Toertocht Emden-binnenhaven

Home » Geen categorie » Toertocht Emden-binnenhaven

Toertocht Emden-binnenhaven

Een aantal leden heeft het initiatief genomen om met Hemelvaart een toertocht naar de Emden-binnenhaven te organiseren met daarbij enkele gezamenlijke uitjes. Met deze toertocht willen we het clubgevoel versterken en we maken er natuurlijk een gezellig weekend van!
Het programma bestaat o.a. uit:

• Een gezamenlijke overtocht en schutten in de nieuwe Nesserlander Schleuse.
  • Op vrijdag een fietstocht met gids door Emden en later op de dag een gezamenlijke lunch.
  • Op zaterdag gaan we met de bus naar Greetsiel en kan iedereen die dag naar eigen inzicht indelen. De zaterdag willen we afsluiten met “Italiaans op de steiger” (gezamenlijk pizza eten).
  • Op zondag varen we weer terug naar Delfzijl.

Het exacte programma wordt tijdens de stuurman bespreking op donderdagmorgen 10 mei om 10:00 uur in het clubhuis bekend gemaakt.

De kosten:

• Fietstour, fietshuur en bustocht: € 22,50
  • Ligplaats boot: € 5,- / boot / nacht
  • De kosten van de lunch en pizza zijn voor eigen rekening.

Graag aanmelden voor 25 april via ahouwing@ziggo.nl onder vermelding van scheepsnaam en aantal opvarenden.

Posted on